هایپرکلابز :
مواد لازم برای کیک بستنی کاکائویی با میوه:
بستنی میوهای در سه رنگ : یک و نیم لیتر
وانیل : یکچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ : چهار عدد
پودر شکر : هفت قاشق غذاخوری
پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری
آرد گندم : هفت قاشق غذاخوری
شکلات تختهای : صد گرم
بیکینگپودر : یک قاشق مرباخوری
کیوی، زردآلو و توتفرنگی : یک عدد
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس بزرگ ” کیک بستنی کاکائویی با میوه“ خواهیم داشت.
طرزتهیه کیک بستنی کاکائویی با میوه :
چهار عدد تخممرغ را با یکچهارم قاشق چایخوری وانیل و 7 قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، با همزن برقی میزنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.
هفت قاشق غذاخوری آرد گندم، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو و یک قاشق مرباخوری بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده، آن را با یک الک کمکم به تخممرغهای زدهشده اضافه میکنیم و با لیسک یا یک قاشق هم میزنیم.دو قاشق غذاخوری شیر ولرم یا آب جوش را به مواد اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه کیک کاکائویی آماده شود.
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (200 درجه سانتیگراد) روشن کرده، ته دو قالب تفلون حدوداً به قطر 24 و 27 سانتیمتر کاغذ روغنی انداخته، چرب میکنیم و مایه کیک را در آنها میریزیم و در طبقه وسط فر برای مدت 10 الی 15 دقیقه قرار میدهیم (تا زمانی که چنگال به کیک نچسبد). سپس آن را از فر درآورده تا سرد شود و کاغذ آن را جدا میکنیم.
بعد از پختن کیک، ته یکی از قالبهای کیک کیسه فریزر قرار میدهیم. سپس با سه رنگ بستنی داخل قالب را پر میکنیم – بهتر است بعد از آنکه یک رنگ بستنی را در قالب ریختیم و روی آن را صاف کردیم، قالب را دو ساعت در فریزر بگذاریم تا بستنی سفت شود و بعد رنگ دیگر بستنی را روی آن بریزیم – در نهایت قالب پر شده را حدود 10 ساعت در فریزر قرار میدهیم تا بستنی سفت شود. سپس بستنیها را از قالب درآورده، کیسه فریزر آن را جدا میکنیم.
کیکها را در طرفین بستنی قرار داده، در صورت نیاز دور کیک بستنی را صاف میکنیم. 50 گرم از شکلات تختهای را در یک ظرفی ریخته، در مایکرو ویو یا روی کتری در حال جوش قرار میدهیم تا ذوب شود (در صورت سفت بودن 20 گرم کره به آن اضافه میکنیم). سپس آن را روی کیک میریزیم. بقیه شکلات تختهای را روی آن رنده میکنیم.
برای تزئین، یک عدد کیوی و زردآلو درشت را برش زده، همراه یک عدد توتفرنگی روی کیک بستنی قرار میدهیم.کیک بستنی را حدود 5 ساعت در فریزر قرار میدهیم تا آماده پذیرایی شود.