سهیلی‌زاده‌ فاز دوم سریالش را در تهران کلید زد- هایپرکلابز

ЋaMiD KaZeMi 9 سال پیش
سهیلی‌زاده‌ فاز دوم سریالش را در تهران کلید زد- هایپرکلابز هایپرکلابز :

تصویربرداری فاز دوم از سریال حسین سهیلی‌زاده پس از بازگشت از ترکیه امروز - 20 مهر ماه - در لوکیشنی واقع در فرحزاد تهران آغاز شد.
به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پس از بازگشت عوامل مجموعه تلویزیونی «آوای باران» از ترکیه، تصویربرداری این مجموعه از امروز - شنبه - 20 مهر ماه در تهران از سر گرفته شد.
عوامل مجموعه «آوای باران» چندی پیش به ترکیه رفتند. سام درخشانی و حمیدرضا پگاه از بازیگران اصلی حاضر در ترکیه بودند.
این مجموعه در ترکیه همچنین 15 بازیگر اصل ترک داشت که در نقش‌های مختلفی همچون رییس دادگاه‌، رییس زندان‌، پاسدار پلیس و ... ایفای نقش کردند.
صحنه‌هایی که در کشور ترکیه تصویربرداری شد، مربوط به سال 1991 میلادی بود. حسین سهیلی‌زاده بخش‌هایی از «آوای باران» را شهرک سینمایی معروف ترکیه به روی آنتن برد.
به گزارش ایسنا، شهرهای استانبول‌، دریای مرمر‌، میدان تقسیم و چند شهر دیگر از جمله لوکیشن‌های سریال «آوای باران» در ترکیه بود.
سیاوش خیرابی نیز از جمله بازیگران است که از امروز جلوی دوربین حسینی سهیلی زاده رفت. از آوای باران به عنوان یک مجموعه پرلوکیشن هم یاد می‌شود.
بر اساس این گزارش؛ حسین سهیلی زاده اکنون 9 قسمت از مجموعه خود را به تولید رسانده است. این مجموعه که 40 قسمتی خواهد بود، از آذر ماه امسال روانه‌ی آنتن شبکه سه خواهد شد.
مجموعه در حال تولید «آوای باران» داستان زندگی خانوادگی مردی به نام طاها ریاحی، تاجر داروست که با بروز اتفاقاتی دگرگون شده و سرنوشت عجیبی برای او و دخترش رقم می‌خورد.
سعید جلالی و علیرضا کاظمی‌پور گروه نویسندگان این سریال را تشکیل می‌دهند.
مهران احمدی، مهران رنجبر، آزاده زارعی بازیگران تازه پیوسته به این پروژه هستند. حمیدرضا پگاه، سام درخشانی، ثریا قاسمی، الهام چرخنده، امیر دژاکام، سیاوش خیرآبی، سپیده خداوردی و ... هم دیگر بازیگران این سریال هستند.

منبع :http://www.isna.ir/fa/news/92072012904/%D8%B3%D9%8...

ارسال مطلب به هایپرکلابز

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب

سایر مطالب از ЋaMiD KaZeMi

«ریچارد گِر» به فیلم «آتش کهنه» پیوست
ویل اسمیت وارد شهر متحرک شد
دانيل رادكليف «عزيزت را بكش»!
افتتاح دو نمایشگاه عکس با موضوع محرم
متقاضیان حضور در جشنواره کن 2014 آماده باشند
جشنواره رم به پرداخت نیم‌میلیون دلار برای دعوت از «اسکارلت یوهانسون» متهم شد
«رابرت دنیرو» آماده بازی در فیلم گنگستری «اسکورسیزی» می‌شود
«تام کروز» در تلاش برای متقاعد کردن «جک نیکلسون»
شاعری که فروغ را شرمنده کرد
یادداشت دختر منوچهر آتشی در سالگرد کوچ این شاعر
جایزه «سروانتس» 2013 به نویسنده مکزیکی اعطا شد
مرتفع‌ترین مجسمه جهان، جاذبه‌ جدید گردشگری چین می‌شود
ماسک‌های سمیرا اسکندرفر در گالری آران
حسین علیزاده برای «بیگانه» موسیقی می‌سازد
سایمون پگ به «ماموریت غیرممکن 5» پیوست
درخشنده برای آغاز اکران «هیس...» به لس‌آنجلس رفت
ثبت‌نام 259 گروه در جشنواره موسیقی فجر
خوانندگان پاپ تا پایان سال در برج میلاد کنسرت نمی‌دهند
همکاری انیماتورهای ایرانی و عراقی برای ساخت «قصه‌های خرکی»
انیمیشن «قصه‌های مجید» در انتظار بودجه