همسر - منصور نریمان - : دعا کنید حال استاد خوب شود- هایپرکلابز

راحله ... 7 سال پیش
 همسر - منصور نریمان - : دعا کنید حال استاد خوب شود- هایپرکلابز هایپرکلابز :

استاد منصور نریمان نوازنده پیشکسوت موسیقی ایرانی پس از سه هفته که از دستگاه اکسیژن استفاده می‌کرد، می‌تواند به صورت طبیعی تنفس کند.

همسر استاد منصور نریمان با اشاره به احوال جسمانی این هنرمند پیشکسوت موسیقی و نوازنده ساز عود گفت: متاسفانه منصور نریمان بیش از سه هفته با اکسیژن مصنوعی تنفس می‌کرد که این وضعیت واقعا شرایط را برای او دشوار کرده بود اما خوشبختانه چند روزی است که این روند متوقف شده و همسرم در این زمینه مشکلی ندارد.

وی ادامه داد: البته چندی پیش به دلیل نارسایی قلبی که برای نریمان به وجود آمد مجبور شدیم وی را در بیمارستان قلب شهید رجایی بستری کنیم. پزشکان متخصص توصیه کردند که جراحی دوباره ای روی قلب وی انجام گیرد که به دلیل ضعیف بودن بدن همسرم مقابل جراحی این کار را انجام ندادیم و فعلا ناچاریم با دارو مرحله درمانی را بگذارنیم.

به گفته وی، همین که استاد منصور نریمان هر از چندگاهی بدون دستگاه اکسیژن در خانه رفت و آمد داشته باشد جای امیدواری است.

همسر استاد نریمان در پایان گفت: از وقتی که بعد از حضور در بیمارستان وی را به خانه منتقل کردیم خوشبختانه حال جسمانی نریمان رو به بهبودی است اما فشار خون دارای نوسان است به طوری که یک ساعت خوب و یک ساعت بد است اما به هر حال آنچه که در این روزها باید به شدت توجه کنیم استراحت مطلق است. از مردم عزیز می خواهم دعا کنند که همسرم حال جسمانی‌اش بهتر شود.

استاد اسکندر ابراهیمی زنجانی که بعدها نام هنری‌‌اش را به منصور نریمان تغییر داد، در سال ۱۳۱۴ در مشهد دیده به جهان گشود. پدرش که خود سه تار، تار و نی می‌نواخت از همان دوران کودکی او را تحت آموزش خود گرفت و وی را با ردیف‌ها و گوشه‌های موسیقی ایرانی آشنا کرد و نواختن سه تار را به او آموخت.

این نوازنده موسیقی ایرانی از سن چهارده سالگی همکاری خود را با رادیو مشهد به عنوان تک‌نواز موسیقی آغاز کرد و پس از تسلط کافی بر شیوه نوازندگی عود، در بعضی برنامه‌ها به اجرای موسیقی با این ساز پرداخت. پس از مدتی همکاری با رادیو مشهد، به شیراز نقل مکان کرد و به مدت چهار سال فعالیت و همکاری خود را در زمینه موسیقی و اجرا با رادیو شیراز ادامه داد. پس از آن به عنوان تک‌نواز رسمی رادیو در کنار اساتید دیگر نظیر جلیل شهناز، فرهنگ شریف، پرویز یاحقی و دیگر تک‌نوازان آن دوره به فعالیت خود در رادیو تهران ادامه داد.

در سال ۱۳۴۱ از نریمان برای تدریس تخصصی ساز عود در هنرستان موسیقی دعوت به عمل آمد، در این سال ها تصمیم به نگاشتن کتابی برای تدریس این ساز گرفت. این کتاب با نام «شیوه بربت نوازی» در سال ۱۳۷۲ همراه با دوره عالی که شامل پنج تمرین متنوع است به چاپ رسید. از تالیفات دیگر استاد نریمان می‌توان به کتاب «۴۲ قطعه برای عود» و «ردیف موسیقی ایرانی برای بربت» اشاره کرد.

منبع :http://www.mehrnews.com/news/2532205/%D8%A8%D9%87%...

ارسال مطلب به هایپرکلابز

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب

سایر مطالب از راحله ...

آلبوم اطاق ساکت مجتبی کبیری منتشر شد
حجت اشرف زاده: کمرنگ شدن گرایش جوانان به موسیقی اصیل ایرانی
گروه موسیقی Minus1 هم مجوز انتشار آلبوم دریافت کرد
بازدید از موزه ملی ارمنستان و دیدن آثار هنرمندان ارمنی
کاور آلبوم جدید سامی یوسف
موزیک ویدئو نهان مکن با صدای سینا سرلک
سخنگوی وزارت ارشاد: آقای وزیر از این مسأله بسیار دلخور است
اولین «سنتوری» سینمای ایران، دو دهه پیش از رادان چه کسی بود؟
فرزاد طالبی: این یک جشنوارهٔ ملی است
فرهاد فخرالدینی: شهبازیان و واثقی به عنوان رهبر مهمان در ارکستر فعالیت خواهند کرد
خواننده پاپ ایرانی به سوگ نشست
- چی چکا - ابراهیم منصفی با صدای ناصر منتظری در بازار موسیقی!
- عیاران - احمد پژمان بعد از چهل سال بازنشر می‌شود
خواننده جدید - دنگ شو - معرفی شد
اجرای کنسرت ارکستر سمفونیک تهران به دلیل - نوازندگی زنان - لغو شد
تور کنسرت‌های آیهان از اردبیل تا تهران
مازیار فلاحی خواننده خوش صدا پا در عرصه بازیگری گذاشت
- انوشیروان روحانی - از هنرجویان میزبانی کرد!
ارکستر سمفونیک تهران به یاد علمدار کربلا به روی صحنه رفت
بازخوانی آخرین گفت‌وگوی موزیسین فقید - بابک بیات