هایپرکلابز : یک نقاشی از نقاشیهای جورجیا اوکیف نقاش مشهور آمریکایی به صورت تمبر منتشر شد.
این نقاشی جورجیا اوکیف از کوهستانهای خمز در نیومکزیکو کشیده شده است.
این تابلو که چشماندازی از نیومکزیکو را ارایه میکند و متعقلق به سال 1930 است، یکی از 12 اثر هنری است که به صورت تمبر منتشر شدهاند.
این مجموعه 12 تایی ارایهکننده هنر مدرن آمریکا و به مناسبت صدمین سال برپایی "آرموری شو" که یک نمایشگاه بینالمللی بود و سال 1913 در نیویورک برگزار شد، منتشر شده است.
این انتخاب از سوی یک گروه 12 نفره انجام شده و شامل آثاری از استوارت دیویس، چارلز دموت، ایرون داگلاس، آرتور داو، مارسل دوشان، مارسدن هارتلی ، جان مارین و جورجیا اوکیف است.
این مجموعه با عنوان "هنر مدرن در آمریکا 1931-1913 " منتشر شده است.
جورجیا اوکیف(Georgia O’Keeffe) در سال 1915 به عنوان یکی از پیشگامان نقاشی آبستره آمریکا شناخته شد اما بعد به سبک فیگوراتیوتر روی آورد و شروع به کشیدن گلها و یا سوژههایی با موضوع معماری کرد.
جورجیا اوکیف متولد 1887 نقاش امریکایی سبک آبستره بود که بیشتر بهسبب خلوص و روشنی نقاشیهایش از اشیاء بیجان شهرت یافت. از کارهایش در این سبک میتوان به تابلوی «موسیقی سبز و آبی» در 1919 اشاره کرد. با این وجود اوکیف بعدتر رو به سبکی فیگوراتیوتر آورد و شروع به کشیدن گلها و یا سوژههایی با موضوعات معماری نمود که اغلب نیز حالتی سورئال داشتند.
در سال 1916" آلفرد اِستیگلیتس" عکاس امریکایی و مدیر یک گالری هنری (فردی که جورجیا در سال 1924 با او ازدواج کرد)، به آثار جورجیا علاقهمند شد و آنها را در گالری خود در نیویورک و گالریهای مشهور دیگری بهنمایش گذاشت.
اوکیف در سال 1929 برای پیدا کردن ایدههای جدیدی برای نقاشیهایش به نیومکزیکو رفت و از این سفر تحت تاثیر محیط و طبیعت منطقه به کشیدن آثار متعددی پرداخت. او در این سفر چنان تحت تأثیر محیط و طبیعت منطقه قرار گرفت که پس از آن بیشتر وقتش را در آنجا میگذراند. با مرگ همسرش آلفرد استیگلیتز در 1946، جورجیا اوکیف به طور کامل در نیومکزیکو ساکن شد.
جورجیا اوکیف(Georgia O’Keeffe) در سال 1915 به عنوان یکی از پیشگامان نقاشی آبستره آمریکا شناخته شد اما بعد به سبک فیگوراتیوتر روی آورد و شروع به کشیدن گلها و یا سوژههایی با موضوع معماری کرد
او بیشتر به خاطر نقاشیهای بزرگش از چشماندازها و گلهای صحرایی که در آنها یک شکوفه یا جمجمهی یک گاو را از نمای نزدیک نشان میداد، مشهور شد.
اوکیف در 1971 متوجه شد که دید چشمهایش به شدت در حال کم شدن است و مجبور شد تا از کشیدن نقاشی دست بکشد. در 1977" جرالد فورد"، رئیسجمهور وقت ایالات متحده آمریکا، "مدال آزادی رییس جمهوری" که بالاترین جایزهای است که از سوی رئیسجمهور کشور به شهروندان آمریکایی داده میشود را به جورجیا اوکیف اعطا نمود. اوکیف همچنین در 1985" مدال ملی هنر" را دریافت داشت.
اوکیف در اواخر عمرش بسیار ناتوان شده بود با اینوجود تنها چند هفته پیش از مرگش بار دیگر به کشیدن نقاشی روی آورد.
جورجیا اوکیف در ششم مارس 1986 در "سنتا فه"، نیومکزیکو و در سن 98 سالگی درگذشت.