درباره گردو و خواص گردو در طب سنتی چه می‌دانید؟ – بخش ۱- هایپرکلابز

زهرا نصیری 7 سال پیش
درباره گردو و خواص گردو در طب سنتی چه می‌دانید؟ – بخش ۱- هایپرکلابز هایپرکلابز :

گذشتگانمان درباره گردو و خواص گردو چه می‌دانستند؟ در این‌جا ابتدا به تاریخچه آن می‌پردازیم و سپس به مزایای آن از زبان گذشتگان.

تاریخچه گردو

در قرن اول میلادی «دیو سکورید» خواص گردو را در کتاب خود این ‌طور شرح داد: “گردو سردرد را تحریک می‌کند، ولی کرم کدو را دفع می‌سازد.”
در قرن نهم میلادی «سنت ایزودور دوسوی» درباره گردو این‌ طور نسخه می‌داد: “پوست درخت گردو ضد کرم است و گردو برای رفع مسمومیت و آبسه‌های کبدی مفید است. پوست میوه گردو برای معالجه ریزش آب چشم و برگ‌های آن برای درمان کرم کدو، نقرس و جذام مفید است.”
در تجزیه‌های علمی نیز گفتند: برگ‌های گردو دارای یک الکالوئید، اینوزید، یک ماده چربی اصیل مقوی و دارای نمک‌های معدنی فسفردار است. برگ و پوست سبز گردو، مقوی و تصفیه کننده خون است. خود گردو بی‌اندازه مغذی است چنانکه ۵۰۰ گرم گردو پوست‌کنده و خشک اگر مصرف شود، ۳۵۰۰ کالری در بدن تولید می‌کند. مسلم است این مقدار گردو را نمی‌توان یک دفعه خورد و اگر کسی آن را بخورد، دچار سوء هاضمه می‌شود، زیرا گردو در عین حال که مغذی است، هضمش هم سنگین است و اگر زیاد خورده شود، مخاط روده و سقف دهان و زبان را متورم می‌کند. گردوی خشک قند و آب ندارد ولی دارای ویتامین‌ها و املاح معدنی و مقدار زیادی چربی است. از گردو روغن و پروتئین استخراج می‌کنند. پروتئین گردو نزدیک به پروتئین حیوانی است و به همین جهت گیاه‌خواران به جای گوشت و پروتئین حیوانی از گردو و فندق و بادام استفاده می‌کنند.

گردو برای چه کسانی خوب است؟

به شرط آن که گردو خوب جویده شود و در مصرف آن افراط نکنند، برای کودکان، افرادی که بیماری دیابت دارند و اشخاصی که کار فکری می‌کنند مفید است.

اما مصرف گردو برای چه کسانی منع شده است؟

کسانی که دارای ناراحتی روده و کبد هستند.

نسخه‌های درمانی گردو در گذشته

۱- معالجه کم‌خونی با برگ و یا پوست سبز گردو

۲۰ تا ۳۰ گرم پوست سبز گردو و یا برگ درخت آن را که خشک شده است، در یک لیتر آب جوش بریزید و ۱۲ دقیقه بگذارید بماند تا دم بکشد. سپس آن را صاف کنید و قبل از هر غذا یک فنجان بنوشید.



۲- درمان اگزما با برگ درخت گردو

۵۰ گرم برگ تازه و یا خشک شده آن را در یک لیتر آب سرد بریزید و روی حرارت بگذارید تا برای مدت ۱۵ دقیقه بجوشد. پس از سرد شدن زخم‌هایتان را با آن بشویید. این جوشانده برای معالجه اکثر امراض پوستی مفید است.

منبع :http://hyperclubz.com

ارسال مطلب به هایپرکلابز

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب