هایپرکلابز : با بخش دوم خواص گردو در طب سنتی ما را همراهی کنید.
۳- دوای دلدرد و یا ترشی معده
۲۰ تا ۳۰ گرم پوست سبز گردو و یا برگهای خشک شده آن را در یک لیتر آب جوش برای ۱۲ دقیقه دم کنید و سپس آن را صاف کرده و قبل از غذا بنوشید.
۴- معالجه بحرانهای کبدی با جوشانده گردو
جوشانده را همانند مورد قبل تهیه و مصرف کنید. این جوشانده تسکین دهنده مناسبی برای مشکلات کبدی است.
۵- معالجه غدههای لنفاوی و نقرس با دمکرده برگ گردو
این دمکرده را همانند موارد قبل تهیه و مصرف نمایید. همچنین از این دمکرده میتوان برای کودکانی که مبتلا به راشتیسم هستند استفاده کرد چرا که برگ گردو خاصیت تجدید کننده برای استخوانها دارد و نرمی استخوان را درمان میکند.
۶- حمام و یا کمپرس برای معالجه زخمها
جوشانده برگ درخت گردو را اگر در آب وان حمام بریزید و با آن خود را بشویید، موجب سلامتی پوست بدن میشود. با جوشانده این گیاه میتوان کمپرس درست کرد و روی زخم گذاشت تا التیام پیدا کند.
۷- دوای کرم کدو با روغن گردو
۶۰ گرم روغن گردو را در سالاد سیبزمینی بریزید و به جای شام نوش جان کنید. این غذا را تا چند شب تکرار کنید.
۸- درمان گلمژه و چشم درد با جوشانده برگ گردو
اگر چشمانتان گلمژه دارد و یا قرمز شده آن را با جوشانده برگ گردو بشویید. برای تهیه جوشانده باید ۵۰ گرم برگ تازه و یا خشک درخت گردو را در یک لیتر آب سرد بریزید و روی حرارت بگذارید تا ۱۵ دقیقه بجوشد، بگذارید خنک شود و چشمانتان را با آن بشویید.
۹- روغن گردو و پماد آفتابزدگی
اگر میخواهید از شر آفتابزدگی مصون بمانید از روغن گردو استفاده کنید تا در برابر اشعههای خورشید محفوظ بمانید.
چگونگی نگهداری گردو
گردو بیش از یک سال نباید بماند و کهنه شود زیرا دارای روغنی است که بر اثر مرور زمان بو میگیرد و اگر خورده شود، باعث گلو درد و خارش میشود. بهتر است گردو را تا زمان مصرف از پوسته چوبی آن خارج نکنید. بهترین وسیله برای نگهداری گردو ماسه است؛ یک لایه ماسه و یک لایه گردو. در زمستان اگر بخواهید گردوی خشک را به صورت گردوی تازه دربیاورید، باید آنها را با پوست در آب جوش نمکدار بریزید و بعد آن را از آب جوش دربیاورید و در آب سرد خیس کنید تا یک شب بماند. سپس آن را از پوست دربیاورید و در شیر بخیسانید و هر وقت خواستید مصرف کنید. گردوی خشک را اگر به این صورت تهیه کنید مانند گردوی تازه میشود.