تلگرام ‌بازی كار‌تان را به طلاق نكشاند!- هایپرکلابز

تلگرام ‌بازی كار‌تان را به طلاق نكشاند!- هایپرکلابز هایپرکلابز :

اگر در هر لحظه از روز به پيام‌هاي تلگرام‌ پاسخ می دهيد، كار عشق‌تان زودتر از آنچه فكر مي‌كنيد، تمام مي‌شود. پنج، شش سال پيش را به ياد بياوريد؛ زماني كه هنوز استفاده از تلفن‌هاي هوشمند فراگير نشده بود. آن روزها چقدر با همسرتان وقت مي‌گذرانديد؟چقدر با فرزندتان بازي مي‌كرديد و ساعات خانه بودن‌تان را چطور سپري مي‌كرديد؟ تلفن‌هاي هوشمند به‌خاطر جذابيت‌هاي فراوان‌شان و البته خدماتي كه در اختيارمان گذاشته‌اند، اين روزها به جزيي حذف نشدني از زندگي‌مان تبديل شده‌اند؛ جزيي كه حتي اگر دل‌مان هم بخواهد، نمي‌توانيم از خانه‌مان بيرونش كنيم و با خيال راحت، مثل سال‌هاي قبل زندگي‌مان را بگذرانيم.
نصب كردن تلگرام روي گوشي تلفن همراه، مي‌تواند مثل شمشير دو لبه عمل كند. از يك طرف مي‌تواند شما را با يك دنياي تازه روبه‌رو كند و رابطه‌هاي فراموش شده را به زندگي‌تان وارد كند و از طرف ديگر مي‌تواند مثل ديوار ميان شما و همسرتان قرار بگيرد و با هم بودن را از يادتان ببرد اما نگران نباشيد. ما به شما مي‌گوييم كه با رعايت ريزه‌كاري‌هايي مي‌توانيد اين ديوار را از ميان ‌برداريد و نگذاريد تلگرام بازي هر روزه رابطه شما و همسرتان را تهديد كند.
نگاهي به فهرست گروه‌هايي كه در تلگرام عضو‌شان شده‌ايد، بيندازيد. گروه همكلاسي‌هاي مدرسه، بچه‌هاي دانشگاه، كارمندان اداره، خانواده، دخترخاله‌ها، بچه‌هاي محله و... . شايد به خودتان بگوييد هر روز باخبر شدن از حال همه اين آدم‌هاي دور، لطفي است كه تلگرام در حق‌تان كرده اما بهتر است از خودتان بپرسيد براي باخبر شدن از آدم‌هايي كه شايد هفته‌اي يك‌بار و سالي يكبار از آنها خبر مي‌گرفتيد، هر روز چند ساعت وقت صرف مي‌كنيد؟
چه اندازه از وقت شما صرف خواندن پيام‌هايي مي‌شود كه به شما ربطي ندارد و چقدر براي پيام‌هايي كه از اين گروه به آن گروه دست به دست مي‌چرخد، وقت صرف مي‌كنيد. درحالي كه ممكن است ده‌ها دقيقه از وقت‌تان را صرف صحبت كردن در مورد عكسي كه مي‌گويد يك عروس در شيراز لباس يك ميلياردي پوشيده صرف كنيد، چند بار به فرزندتان كه براي حرف زدن با شما كنارتان مي‌نشيند بي محلي مي‌كنيد و فراري‌اش مي‌دهيد؟
شايد اولين قدم براي اينكه به تلگرام اجازه ندهيد خوشبختي را از خانواده شما دور كند، اين باشد كه با يك عذرخواهي ساده گروه‌هايي را كه فكر مي‌كنيد حضور در آنها چيزي به شما اضافه نمي‌كند يا احساس بهتري به شما نمي‌دهد ترك كنيد. دليلي ندارد از گروه خريد اجناس از تركيه تا گروه آخرين اخبار سينمايي، در همه عضو باشيد. پس براي شروع تلگرام‌تان را كمي پاكسازي كنيد.
حالا شما مانده‌ايد و گروه‌هايي كه دل‌تان نيامده از آنها دل بكنيد. بهتر است اين گروه‌ها را هم در ذهن‌تان اولويت‌بندي كنيد. مثلا به خودتان بگوييد دوست دارم در همان لحظه كه در گروه خواهر‌هايم پيامي به من مي‌رسد، جواب پيام آمده را بدهم اما از دخترخاله‌ها اگر هفته‌اي يك‌بار هم با خبر شوم، ايرادي ندارد. پس مي‌توانيد بر اساس اين دسته‌بندي ذهني، صدا يا نوتيفيكيشن برخي گروه‌هايي را كه در آنها عضو شده‌ايد، قطع كنيد و به جاي اينكه براي ديدن پيام‌شان هر لحظه سراغ تلفن هوشمندتان برويد، هر چند روز يكبار وقت خالي‌تان را با خواندن پيام‌هاي‌شان پر كنيد.
اگر با وارد شدن به گروه، در قسمت بالاي تلگرام‌تان روي«notification and sounds»كليك كنيد، مي‌توانيد اين تنظيمات را انجام دهيد. حتي اگر هر لحظه گوشي تلفن همراه‌تان را چك نكنيد، صداهاي بي‌وقفه پيام‌هايي كه به شما مي‌رسند، ممكن است همسرتان را كلافه كنند. پس با بستن صداي گروه‌هاي فعال يا گروه‌هايي كه مي‌توانيد بعدها به پيام‌هاي‌شان رسيدگي كنيد، تنش‌ها را كم كنيد.
حالا شما مانده‌ايد و گروه‌هايي كه نه از آنها دل كنده‌ايد و نه حاضر شده‌ايد صداي رسيدن پيام‌هاي‌شان را قطع كنيد. براي اينكه حضور در اين گروه‌ها يا پيغام‌هايي كه لحظه لحظه از آدم‌هاي مختلف به شما مي‌رسد، آرامش‌تان را از بين نبرد و ميان شما و همسرتان فاصله نيندازد، بهتر است قانون‌هايي را براي استفاده از تلفن هوشمند‌تان وضع كنيد.
يكي از اين قانون‌ها مي‌تواند مربوط به مكان‌ها و موقعيت‌هايي شود كه در آنها حق استفاده از تلفن هوشمند يا اينترنت تلفن همراه را نداريد. براي مثال وقتي سر ميز غذا هستيد، وقتي به ‌مهماني رفته‌ايد يا ‌مهمان داريد، وقتي با هم روي نيمكت پارك نشسته‌ايد و خلاصه وقتي كه شما و همسرتان براي داشتن يك تجربه آرامش‌بخش و گذراندن وقت دونفره يا خانوادگي برنامه‌ريزي كرده‌ايد، نبايد حتي خيال بيرون آوردن تلفن همراه از كيف‌تان هم به سرتان بزند.
به جاي اينكه هر پنج دقيقه يك‌بار سراغ گوشي‌تان برويد و به پيام‌هايي كه دريافت كرده‌ايد، پاسخ دهيد، زمان مشخصي را به تلگرام و اينستاگرام‌بازي‌تان اختصاص دهيد. شما مي‌توانيد سه وعده كه هر كدام‌شان 15 تا 20 دقيقه طول مي‌كشند را موبايل بازي كنيد و اجازه ندهيد كه ديگران به‌خاطر مدام گوشي به دست بودن‌تان به شما اخطار دهند. گذشته از اين اگر يك موبايل‌باز تمام وقت نباشيد، ديگر به اضطراب تلفن همراه كه باعث مي‌شود هميشه نگران پيام‌هايي كه به شما رسيده و نديده‌ايد و لايك‌هايي كه دريافت كرده‌ايد و نمي‌دانيد، دچار نشوید.
شايد تا به حال به اين موضوع توجه نكرده باشيد كه تلگرام‌بازي، اينستاگرام بازي يا سرگرم شدن با بازي‌هايي كه روي گوشي‌تان نصب كرده‌ايد، چقدر زمان شما را براي پيشرفت كردن محدود كرده ‌است. ممكن است اينكه شما به جاي انجام كارهاي مفيدي كه قبلا انجام‌ مي‌داديد، تنها پيام‌بازي مي‌كنيد، همسرتان را هم آزرده كرده باشد.
شما در شبكه‌هاي مجازي مختلف اطلاعات دم‌دستي را پيدا مي‌كنيد و تصور مي‌كنيد اين شبكه‌ها به شما چيز ياد مي‌دهند اما يادتان مي‌رود كه حساب كنيد به جاي تلگرام‌بازي هر روزه چند صفحه كتاب مي‌توانيد بخوانيد يا چطور مي‌توانيد براي ادامه تحصيل برنامه‌ريزي كنيد؛ پس بهتر است در ساعاتي كه براي مطالعه كردن، درس خواندن و. . . در نظر گرفته‌ايد، صداي تلفن همراه‌تان يا اينترنتش را قطع كنيد تا ناخواسته مورد حمله پيام‌ها قرار نگيريد. اصلا مي‌توانيد براي روز‌تان هدفي تعيين كنيد و به خود بگوييد تا به آن هدف نرسيده‌ام، دست به گوشي نمي‌شوم.
مراقب گالري عكس‌هاي‌تان باشيد. شما همه اعضاي گروه‌ها را نمي‌توانيد مديريت كنيد و گاهي ناخواسته پيام‌ها و عكس‌هايي را دريافت مي‌كنيد كه مي‌توانند سوءتفاهم‌ساز شوند. بهتر است در تنظيمات تلفن همراه‌تان پيش فرض وارد شدن همه عكس‌ها با گالري تلفن‌تان را حذف كنيد تا وقتي در حال نشان دادن عكس به يكي از اعضاي خانواده‌تان هستيد، ندانسته با تصويري كه در گوشي‌تان بدون خواست شما ضبط شده، روبه‌رو نشويد.
از همسرتان بخواهيد كه به حريم خصوصي شما احترام بگذارد و پيام‌هايي كه دريافت مي‌كنيد را بدون خواست شما نخواند. البته پيش‌نياز ديدن چنين احترامي، اين است كه با رفتارهاي خود سوءتفاهم ايجاد نكنيد و با اشتباهات‌تان كنجكاوي او را بيش از اندازه تحريك نكنيد.

ساير تصاوير

تلگرام ‌بازی كار‌تان را به طلاق نكشاند!- هایپرکلابز تلگرام ‌بازی كار‌تان را به طلاق نكشاند!- هایپرکلابز
منبع :http://hyperclubz.com

ارسال مطلب به هایپرکلابز

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب

سایر مطالب از زهرا سادات حسینی

راه هایی موثر برای کنترل خشم و عصبانیت