استادان هک قانونی- هایپرکلابز

راحله ... 8 سال پیش
استادان هک قانونی- هایپرکلابز هایپرکلابز :

دو جوان چینی به تازگی موفق شده‌‌اند تا هک قانونی را به مرحله جدیدی وارد سازند و به عنوان سریع‌ترین هکرهای کلاه سفید در کل جهان شناخته شوند.
به گزارش ایتنا از رایورز از motherboard.vice، این دو جوان چینی که لو جو هوی و جون مائو نام دارند، هر دو زیر ۳۰ سال سن دارند و از اعضای تیم مشهوری از هکرهای کلاه سفید چینی هستند که تیم Keen نام دارد.
این دو هکر به تازگی موفق شدند تا با ثبت یک رکورد ویژه و جدید، مباحث امنیتی موجود در نرم‌افزارهای سری فلش شرکت ادوبی را به لایه جدیدی وارد کنند.
از نمونه کارهای این دو نفر می‌توان به هک کردن نرم‌افزار ادوبی ریدر (نرم‌افزار اجرا کننده فایل‌های پی‌دی‌اف) در زمان کمتر از یک دقیقه و هک کردن نرم‌افزار ادوبی فلش پلیر در زمان ۳۰ ثانیه اشاره کرد که به‌ عنوان رکوردهای جهانی در این رده محسوب می‌شوند.
شایان ذکر است که این افراد بابت این دو هک یاد شده موفق به دریافت جایزه ۸۸ هزار و ۵۰۰ دلاری شدند که بخش اعظم آن به هک مشهور و ۳۰ ثانیه‌ای ادبی فلش پلیر باز می‌گردد.
در این میان هر چند این دو هکر ممکن است برای دنیای وب بسیار خطرناک باشند ولی به نظر می‌رسد فعالیت‌های آنها کاملا مفید و در راستای شناسایی و رفع حفره‌های امنیتی است و به همین دلیل نیز نیازی به نگرانی از بابت توان بالای هک آنها وجود ندارد.
شایان ذکر است که این دو هکر جوان ممکن است به پروژه دیوار بزرگ چین ملحق شوند.
دیوار بزرگ‌ چین در حقیقت یک پروژه ویژه است که در طی آن دولت چین قصد دارد تا تمامی اینترنت این کشور را در یک دیواره بزرگ از جنس فایروال محصور کرده و کنترل کامل اینترنت را بر عهده داشته باشد.

منبع :http://www.itna.ir/vdcgz39w.ak9nw4prra.html

ارسال مطلب به هایپرکلابز

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب

سایر مطالب از راحله ...

بروزرسانی اندروید 6 در برخی گوشی‌ها، ساعت را مختل کرد
ترامپ: از بیل گیتس می‌خواهم اینترنت را ببندد تا بچه‌ها آن را تماشا نکنند
اولین به روزرسانی برای ویژوال استودیوی 2015
راهنمای خرید: بهترین گوشی‌های هوشمند پرچمداری که این روزها می‌توانید بخرید؟
گوگل با جلوگیری از بارگذاری تصاویر، دیتای مصرفی نسخه‌ی اندروید کروم را کاهش می‌دهد
بررسی و آنالیز مقدار مصرف دیتا توسط سیم کارت و وای فای در Network Monitor
عرضه اپلیکیشنی مشابه توییتر توسط لاین با نام Tale
آیفون 6 سی بهمن ماه روانه بازار می‌شود
سیستم سازمانی مایکروسافت برای مقابله با آگهی‌افزارها
یک گام تا داخلی شدن سرور سایت‌های معتبر در ایران
اولین بانک تمام آنلاین دنیا در کره جنوبی تاسیس می‌شود
با این ساعت مچی‌ها پول پرداخت کنید
توهّم تملک نام دامنـه در ایران
هک تلگرام واقعیت دارد؛ چگونه از آن جلوگیری کنیم؟
پتنت گوشی جدید سامسونگ که به تبلت تبدیل می‌شود
گالکسی نوت 5 سامسونگ 300 دلار ارزان شد
انتقاد رهبر مسیحیان جهان از همراه‌های هوشمند
درخواست اروپاییها برای حذف یک میلیون و 23 هزار آدرس از نتایج جستجوی گوگل
مهاجرت اپل از صفحه‌نمایش‌های LCD به OLED
از اندروید به این دلایل بترسید !