ساخت باتری‌های لیتیومی بدون خطر انفجار - هایپرکلابز

ندا نظام ابادی 7 سال پیش
ساخت باتری‌های لیتیومی بدون خطر انفجار - هایپرکلابز هایپرکلابز :

دانشمندان یک باتری لیتیوم-یونی طراحی کرده اند که بیش از حد گرم نمی شود، هنگامی که دمای آن بسیار بالا می رود، خاموش می شود و زمانی به کار می افتد که به اندازه کافی خنک شده باشد.
محققان می گویند، این فناوری جدید به جلوگیری از آتش گرفتن باتری در وسایل الکترونیکی مانند لپ تاپ ها و هاوربردها (اسکیت های پرنده) کمک خواهد کرد.

'ژئان بائو' استاد مهندسی شیمی در دانشگاه استنفورد با اشاره به این که راهبردهای مختلفی برای حل آتش سوزی های تصادفی در باتری های لیتیوم یونی امتحان شده است، گفت: ما موفق به طراحی اولین باتری شده ایم که می تواند خاموش شود و در چرخه های متناوب گرمایش و سرمایش، بدون افت کارایی دوباره روشن شود.

باتری های لیتیوم - یونی قابل شارژ از دو الکترود لیتیوم مثبت و منفی و یک مایع یا ژل واسط الکترولیت برای به حرکت درآوردن یون ها ساخته شده اند که الکترون ها را از یک انتها به انتهای دیگر منتقل می کنند.تحت برخی شرایط، چرخه شارژ و دشارژ می تواند دمای ماده الکترولیت این باتری را در وضعیت ناسالم قرار دهد.

زمانی که دمای این الکترولیت بالای 300 درجه فارنهایت می رود، باتری می تواند آتش گیرد و انفجاری از شعله های آتش را ایجاد کند.محققان برای حل این مشکل باتری، نوار نازکی از پلی اتیلن الاستیک را بین دو الکترود و الکترولیت نصب کردند. این نوار نازک مانند یک رگلاتور عمل می کند.

در داخل این نوار، نانوذرات میخ مانند از جنس نیکل وجود دارد که به منظور افزایش رسانایی، میخ ها از گرافن پوشیده می شوند.آنها این نوار پلی اتیلنی را به یکی از الکترودهای باتری وصل کردند تا جریان الکتریک بتواند در آن جریان یابد.از سوی دیگر برای هدایت برق، ذرات میخ مانند باید از لحاظ فیزیکی به یکدیگر متصل شوند.

اما در طول انبساط حرارتی، پلی اتیلن کشیده می شود که موجب می شود ذرات از هم جدا شده و نوار را نارسانا کنند بنابراین برق دیگر نمی تواند در این باتری جریان یابد.این نوار را می توان کالیبره کرد به طوری که تا پیش از یک درجه حرارت خاص، ذرات از هم جدا نشوند.

محققان در نمونه اولیه باتری خود، این نوار را به گونه ای طراحی کردند که در سرعت مناسب کشیده شود و گسترش یابد، سرعتی که در آن نانوذرات از هم جدا شوند و باتری هم در درجه حرارت بالای 160 درجه فارنهایت خاموش شود.

منبع :http://hyperclubz.com

ارسال مطلب به هایپرکلابز

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب

سایر مطالب از ندا نظام ابادی

معرفی خودرو جیپ گرند چروکی سامیت 2017
معرفی گوشی مایکروسافت لومیا ۶۵۰
معرفی گوشی هوشمند ال جی استایلوس ۲
حل مشکل شارژ موبایل با باتری های هیدروژنی
ساخت قلم هوشمندی برای بیماران مبتلا به پارکینسون
ساخت پارچه های هوشمند جهت کنترل ضربان قلب
ساخت پروژکتور جیبی برای نمایش فایلهای موبایل
معرفی خودرو لوکس آلپینا B7 مدل 2017
فناوری جدید برای تشخیص آدم های عاشق
معرفی خودرو میتسوبیشی اوتلندر Outlander) 2016)
راه حلی برای سریع خواندن پیام‌های واتس‌اپ
رونمایی از سانتافه ۲۰۱۷ در نمایشگاه شیکاگو
<< Tiger Sport >> تازه واردی در دنیای موتورسیکلتهای پیشرفته
تست تشخیص سرطان درمنزل و در آینده ای نزدیک
دوش هوشمند حمام راهی برای صرفه جویی
رونمایی از کیبورد بلوتوث برای ابزارهای هوشمند
ابداع صندلی پوشیدنی برای جراحان توسط ژاپنی‌ها
شارژ تلفن همراه با کمک خاک گیاهان
رونمایی از خودرو BMW-M760i مدل ۲۰۱۷
معرفی وب سایتی مفید برای ویرایش فایل‌های PDF