خواص درمانی موسیر - هایپرکلابز

عليرضا ميرزائي 11 سال پیش
هایپرکلابز :
• مصرف موسیر تأثیر مثبتی بر دستگاه اعصاب مرکزی دارد و سردردهای میگرنی را کاهش می ‌دهد.
• تاثیر به سزایی در از بین بردن سلول‌های سرطان کبد دارد.
• به درمان سرطان معده کمک می‌کند و مصرف منظم آن، از ورود هرگونه عفونت به معده پیشگیری می‌کند.
• با داشتن خاصیت ضدانعقادی و در نتیجه رقیق کردن خون، به بیمارانی که دچار بیماری‌های قلبی عروقی هستند و یا دچار حملات قلبی و یا سکته قلبی شده‌اند کمک مفیدی می‌کند.
• سطح قند خون را در بیماران دیابتی کاهش می‌دهد. موسیر از کاهش انسولین پیشگیری کرده و سوخت و ساز گلوکز را افزایش می‌دهد.
• به عملکرد مغز کمک کرده و ضد آلزایمر است.
• از آن‌ جا که حاوی مقدار فراوانی سولفور است به شفافیت پوست کمک خوبی می‌کند.
• مصرف روزانه موسیر، بافت‌های استخوانی را افزایش داده و تا 20 درصد از پوکی استخوان پیشگیری می‌کند.
 • فشارخون را کاهش می‌دهد.

0 نفر این را می پسندند
مشاهده 0 دنبال کننده
در حال نمایش 5 دیدگاه از 5 دیدگاه
م ه م ه مروري بر خواص موسير Shallot موسير جزء خانواده ي سير و پياز است، اما فاقد بوي سولفوريک قوي و بخارات آزاردهنده مي باشد. برگ هاي آن دراز و ميان تهي و گل هايش به رنگ سرخ يا بنفش است. پياز آن در مناطق کوهستاني مي رويد که از آن ترشي درست مي کنند. ريشه و پياز گياه بعد از انجام يک سري اقدامات خاص مورد استفاده قرار مي گيرد بدين صورت که آن ها را به شکل رشته هاي بسيار نازک در آورده و در مسير آب سرد قرار مي دهند تا تلخي که در پياز آن هست از بين برود و آن را در آفتاب خشک مي کنند تا به عنوان چاشني غذايي مصرف شود. مصرف موسير در فرانسه بسيار رايج است. موسير نسبت به پياز براي پخت مناسب تر مي باشد؛ به ويژه براي افرادي که به طعم و بوي پياز حساس هستند. موسير نسبت به پياز شيرين تر و هضم آن نيز آسان تر است. درست است که موسير شبيه پياز و سير است ولي بر خلاف پياز، گل هاي آن تخم نمي دهد و داراي پيازچه هاي زيادي مي شود و بر خلاف سير، بوي مطبوعي دارد و نرم تر از سير است و زود کوبيده و له مي شود.
می پسندم 0 11 سال پیش
م ه م ه موسير گونه هاي زيادي دارد و بهترين آن رنگ قرمز مِسي دارد که آن را خشک کرده و مي سايند و در ادويه و غذا مخلوط مي کنند. اغلب قسمت هاي بالايي برگ دور ريخته مي شوند، اما اين قسمت ها سرشار از ويتامين و قابل استفاده در سالاد هستند. همچنين مي توان آن ها را به صورت پخته مصرف نمود. * گرد موسير به غذاها به خصوص سُس هاي بي مزه طعم خوبي مي دهد و طعم غذاها را لذيذتر مي کند. * متخصصان تغذيه معتقد هستند وجود موسير در غذاها موجب تقويت معده مي شود و همچنين عمل هضم را آسان مي کند. * موسير سرشار از ويتامين C، پتاسيم، فيبر، اسيد فوليک، کلسيم و آهن است و منبع خوبي از پروتئين محسوب مي شود، بنابراين يک سبزي مفيد براي سبزي خواران مي باشد. * موسير داراي ترکيبات سولفوري مانند آليل پروپيل دي سولفيد و فلاوونوئيدهايي از قبيل کوئرستين است. بررسي ها نشان داده اند افرادي که به ميزان زيادي از فلاوونوئيدها مصرف مي کنند، شانس پيشرفت سرطان، بيماري هاي قلبي و ديابت در آن ها کاهش مي يابد. از ديگر خواص فلاوونوئيدها، اثرات آنتي باکتريال آن ها مي باشد. همچنين اين مواد، داراي خواص ضد التهابي، ضد ويروسي و ضد آلرژي هستند.
می پسندم 0 11 سال پیش
م ه م ه * موسير در حذف سموم از بدن، به کبد کمک مي کند. * همچنين موسير حاوي ساپونين ها مي باشد که اين ماده در مهار و کشتن سلول هاي سرطاني نقش دارد. * موسير داراي خواص شفابخش زيادي است که از آن جمله مي توان به توليد پروستاگلاندين ها و رقيق نمودن خون اشاره نمود. * مصرف موسير تأثير مثبتي بر دستگاه اعصاب مرکزي دارد و سردردهاي ميگرني را کاهش مي ‌دهد. * از ديگر خواص موسير مي توان به تقويت قدرت جنسي، افزايش دفع ادرار، التيام‌ دهنده و ترميم‌ کننده زخم ‌ها و تسکين‌ دهنده التهاب طحال و کبد اشاره کرد. * موسير به سيستم قلبي - عروقي، تنظيم فشار خون و کاهش چربي ‌هاي خون کمک مي ‌کند و از تصلب شرايين جلوگيري مي‌ کند.
می پسندم 0 11 سال پیش
م ك م ك ممنون ، عالي بود
می پسندم 0 11 سال پیش
شهاب الدین فراتی زاده شهاب الدین فراتی زاده متشکرم دوست عزیز
می پسندم 0 11 سال پیش
1 

ارسال مطلب به هایپرکلابز

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب