اجرای کنسرت ارکستر سمفونیک تهران به دلیل - نوازندگی زنان - لغو شد- هایپرکلابز

راحله ... 7 سال پیش
 اجرای کنسرت ارکستر سمفونیک تهران به دلیل - نوازندگی زنان - لغو شد- هایپرکلابز هایپرکلابز :

اجرای کنسرت ارکستر سمفونیک تهران به دلیل «نوازندگی زنان» لغو شد
ارکستر سمفونیک تهران به رهبری و مدیریت هنری «علی رهبری» قرار بود روز گذشته با حضور در محل برگزاری مسابقات جام باشگاه‌های کشتی جهان، «سرود ملی ایران» را به همراه قطعه‌ای دیگر اجرا کند که این اتفاق رخ نداد.

بنابر اعلام قبلی، ارکستر سمفونیک تهران در محل برگزاری مسابقات جام باشگاه‌های کشتی جهان حضور می‌یابد، اما به ارکستر اعلام می‌شود که نوازندگان زن نمی‌توانند در اجرای برنامه حضور داشته باشند و ارکستر می‌تواند بدون حضور خانم به اجرا بپردازد؛ این مساله با مخالفت شدید «علی رهبری» - رهبر و مدیر هنری ارکستر- قرار می‌گیرد و قبل از برگزاری دیدار فینال، نوازندگان این گروه با جمع‌آوری وسایلشان، از اجرا سر باز می‌زنند. این برای نخستین بار است که در تهران نیز مانعی برای حضور نوازندگان زن وجود دارد؛ در این میان البته اعضای ارکستر سمفونیک ساعتی را هم در اتوبوس منتظر می‌مانند تا شاید این مشکل با رایزنی مسولان حل شود، اما این اتفاق هم نمی‌افتد و علی رغم تلاش‌های پوریا و رسول خادم در نهایت ارکستر نمی‌تواند به اجرای برنامه بپردازند.

مدت‌هاست حضور نوازندگان زن به عنوان یکی از چالش‌های اصلی گروه‌های موسیقی به حساب می‌آید؛ پس از همخوانی، نوازندگی زنان نیز در بسیاری از شهرستان‌ها ممنوع شده بود و حالا به نظر می‌رسد که این اتفاق در حال گسترش است و در تهران نیز رخ داده است.

منبع :http://www.isna.ir/fa/news/94090804643/%D9%85%D9%8...

ارسال مطلب به هایپرکلابز

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب

سایر مطالب از راحله ...

آلبوم اطاق ساکت مجتبی کبیری منتشر شد
حجت اشرف زاده: کمرنگ شدن گرایش جوانان به موسیقی اصیل ایرانی
گروه موسیقی Minus1 هم مجوز انتشار آلبوم دریافت کرد
بازدید از موزه ملی ارمنستان و دیدن آثار هنرمندان ارمنی
کاور آلبوم جدید سامی یوسف
موزیک ویدئو نهان مکن با صدای سینا سرلک
سخنگوی وزارت ارشاد: آقای وزیر از این مسأله بسیار دلخور است
اولین «سنتوری» سینمای ایران، دو دهه پیش از رادان چه کسی بود؟
فرزاد طالبی: این یک جشنوارهٔ ملی است
فرهاد فخرالدینی: شهبازیان و واثقی به عنوان رهبر مهمان در ارکستر فعالیت خواهند کرد
خواننده پاپ ایرانی به سوگ نشست
- چی چکا - ابراهیم منصفی با صدای ناصر منتظری در بازار موسیقی!
- عیاران - احمد پژمان بعد از چهل سال بازنشر می‌شود
خواننده جدید - دنگ شو - معرفی شد
تور کنسرت‌های آیهان از اردبیل تا تهران
مازیار فلاحی خواننده خوش صدا پا در عرصه بازیگری گذاشت
- انوشیروان روحانی - از هنرجویان میزبانی کرد!
ارکستر سمفونیک تهران به یاد علمدار کربلا به روی صحنه رفت
بازخوانی آخرین گفت‌وگوی موزیسین فقید - بابک بیات
همزمان با انتشار اثر جدید این خواننده با نام «دچار» از سوی وی عنوان شد