چطور عادت ناخن‌ جویدن را کنار باید گذاشت؟ - هایپرکلابز

چطور عادت ناخن‌ جویدن را کنار باید گذاشت؟ - هایپرکلابز هایپرکلابز :

ناخن جویدن عادت ناسالمی است و منظره خوبی هم ندارد. نخستین کاری که برای ترک این عادت باید انجام دهید، این است که دریابید چه عواملی باعث تحریک شما به انجام دادن آن می‌شود.
ناخن جویدن معمولا در دوران کودکی شروع می‌شود و می‌تواند تا دوران بزرگسالای هم ادامه پیدا کنید، عوارض این عادت فقط به مسئله زیبایی ختم نمی‌شود.

ناخن جویدن مزمن می‌تواند مشکلاتی جدید ایجاد کند. علاوه بر اینکه این عادت باعث احساس درد در پوست اطراف ناخن‌ها، ناخن‌ جویدن مکرر می‌تواند با آسیب زدن به بافت‌ها، رشد ناخن را تحریک می‌کند و می‌تواند به ایجاد ناخن‌های بدشکل بینجامد. همچنین ناخن جویدن می‌تواند شما را در معرض عفونت قرار دهد، چرا که باکتری‌ها و ویروس‌های زیانبار از دهانتان به ناخن‌ها و نیز از ناخن به دهان وصورت‌تان منتقل می‌‌شود.

رعایت این توصیه‌ها می‌تواند به ترک کردن این عادت کمک کند:

- ناخن‌هایتان را کوتاه نگهدارید: کوتاه نگهداشتن ناخن باعث می‌شود ناخن کمتری برای جویدن در اختیار باشد و کمتر برای انجام این کار وسوسه شوید.

- از لاک‌ها ناخن با مزه تلخ استفاده کنید: لاک‌های مخصوص برای جلوگیری از ناخن جویدن در بازار وجود دارند که بدون نسخه می‌توانید آنها را تهیه کنید. این لاک‌ها ترکیبی بسیار تلخ دارند که مانع از آن می‌شود که بسیاری از افراد ناخن‌هایشان را بجوند.

- به طور مرتب مانیکور کنید: خرج کردن پول برای اینکه ظاهر ناخن‌هایتان جذاب باشد، ممکن است باعث شود کمتر به فکر جویدن آنها بیفتید. راه دیگر این است که ناخن‌هایتان را با نوارچسب بپوشانید یا دستکش به دست کنید.

- عوامل محرک ناخن‌جویدن را شناسایی کنید: این عوامل محرک می‌توانند فیزیکی باشند برای مثال وجود ریشه‌های ناخن (باریکه پوست پاره‌شده یا ترک‌خورده که گاهی در کناره ناخن دیده می‌شود) یا روانی باشند ماننند استرس، اضطراب یا احساس ملال.

- سعی کنید به تدریج ناخن‌جویدن را کنار بگذارید: برخی از پزشکان رویکردی تدریجی را برای ترک این عادت پیشنهاد می‌کنند. ابتدا سعی کنید جویدن یک رشته از ناخن‌ها را کنار بگذارید، برای مثال ناخن‌های شست‌ها. هنگامی که در این کار موفق شدید، به سراغ سایر ناخن‌ها بروید، برای مثال انگشت‌های اشاره یا انگشتان یک دست. هدف نهایی این است که ناخن هیچ انگشتی را نجوید.

منبع :http://hamshahrionline.ir/details/315055/Lifeskill...

ارسال مطلب به هایپرکلابز

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب

سایر مطالب از محمد حسين رضايي

تفاوت استامینوفن با ایبوپروفن
تقويت سيستم ايمني بدن با رژیم غذایی = مقابله با آنفلوآنزا
اشتباهاتی رایج در موقع کشیدن نخ دندان
تضمین سلامت روده ها با مصرف گلابی
توصیه های تغذیه ای برای وزن گیری مناسب در دوران بارداری
آلرژی نسبت به شیر به خصوص شیر گاو در بین کودکان
سرفه و عطسه یک فرایند کاملا طبیعی در سرماخوردگی
تماشای بیش‌ از حد تلویزیون واقعاً برای مغز بد است
نشستن طولانی‌مدت سلامت بیماران قلبی را به خطر می‌اندازد
ضررهای مصرف بیش از حد کلسیم
چرا دچار اضافه وزن می‌شویم؟
۴ ماده‌ی غذایی برای کنترل قند خون
رژیم‌های غذایی کم قند و طعم شیرین‌تر غذاها
رژیم‌های غذایی سالم ممکن است اثر یکسانی بر افراد نداشته باشد
چطور و چرا باید نخ دندان کشید؟
11 مشکل پوستی شایع در بزرگسالان
توصیه هایی برای سلامت دستگاه گوارش
7 توصیه برای اینکه در پاییز چاق نشوید
توصیه هایی برای قد بلند شدن
سرعت و مسافت پیاده‌روی بر سلامت قلب در سالمندان تاثیر می‌گذارد